Nieuws

Wij zoeken vrijwilligers

Stichting Staringmonument bestaat uit een bestuur en een werkgroep. Voor de werkgroep zijn we op zoek naar mensen met interesse in geologie en fossielen die het leuk zouden vinden om eens per maand mee te helpen aan het catalogiseren van de collectie, het nadenken over en meewerken aan projecten rondom de geologie van Losser, het begeleiden van groepen in de Staringgroeve en die daarbij ook hun kennis over fossielen en geologie willen uitbreiden. De werkgroep komt eens per maand, op de eerste dinsdag van iedere maand, uitgezonderd de maanden juli en augustus, bijeen. Mocht u interesse hebben of een keer mee willen kijken op een werkgroep-avond, neem dan even contact op via het contactformulier.

 

 

 

Staringgroeve op Facebook

Ondanks dat we ons bezig houden met bijzonder oud materiaal moeten we ook in deze tijd bijblijven. Daarom zijn we ook te vinden op Facebook onder Staringgroeve Losser. Een 'vind-ik-leuk' zorgt er voor dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en informatie.

 

 
 

Scholenproject

Het scholenproject vindt elk jaar plaats voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Er zijn in de voorbije jaren veel enthousiaste kinderen geweest die leuke vondsten hebben gedaan. 

Nieuwe website

De vernieuwde website is sinds september 2015 in de lucht. Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website.